velkommen til Tækkemand Benjamin Sell

Vedligeholdelse af stråtag med kyndig rådgivning

Jeg hjælper med at pleje dit stråtækte tag

Er du på udkig efter gode råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt plejer og vedligeholder et stråtag? Eller vil du have en tækker ud for at kigge godt på dit tag, så du er sikker på, at det får den rette behandling? Ved Tækkemand Benjamin Sell tilbyder jeg vedligeholdelse af stråtage, og jeg hjælper derfor også gerne med pleje og rådgivning, så du fortsat kan nyde et smukt og sundt tag mange år fremover.

Med udgangspunkt i Nykøbing F kan jeg hjælpe med at vedligeholde stråtage i hele lokalområdet. Skal du have kigget på et stråtag i Maribo, Guldborg, Nysted eller et andet sted i området, kommer jeg altså også gerne ud til dig.

Vedligeholdelse af stråtag med fokus på velbevaring

Stråtage har en utroligt stor og vigtig kulturel betydning her i landet. Mange flotte, gamle bygninger er dækket af et smukt stråtag – og har været det i efterhånden mange år. Denne kulturarv ønsker jeg at bidrage til, og derfor tilbyder mit tækkefirma også vedligeholdelse af stråtag med fokus på velbevaring.

Over tid slides taget nemlig, og det er derfor afgørende at få det vedligeholdt professionelt. Dertil kan jeg hjælpe med vedligeholdende behandlinger, som sikrer dit stråtag mod vind og vejr. Er der opstået skader, kan jeg også udføre reparation af stråtag eller lave en ny mønning med stor ekspertise.

Har du spørgsmål? Kontakt mig og hør mere

Hvis du har spørgsmål til, hvad du selv kan gøre for at passe dit stråtækte tag, eller skal jeg komme ud for at hjælpe med vedligeholdelse af stråtag? Kontakt mig og fortæl mig om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Når jeg kender til din specifikke opgave, kan jeg også give din en pris på mit arbejde.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Tækkemand Benjamin Sell

CVR-nummer: 44201232

Læs cookiedeklaration her.

Frisegade 55

4800 Nykøbing Falster​

Klik her for rutevejledning