velkommen til Tækkemand Benjamin Sell

Udskiftning af stråtag – få et stærkere stråtækt tag

Trænger dit stråtag til at blive skiftet ud?

Over tid udsættes alle tage for omskiftelige vejrforhold, der slider på tagets ydeevne og udseende. Dette gælder naturligvis også stråtage, som derfor løbende kan få brug for vedligeholdelse. I mange tilfælde kan det være nok med en reparation, men hvis taget er meget medtaget, kan det være mere fornuftigt at få taget skiftet helt ud. Hvis det er tilfældet med dit tag, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Her i tækkefirmaet, Tækkemand Benjamin Sell, tilbyder jeg nemlig udskiftning af stråtag, så du kan få dit gamle, nedslidte tag erstattet med et nyt og stærkt stråtag. Jeg holder til i Nykøbing F og hjælper med udskiftning af stråtag på bygninger i et større område, eksempelvis byer som Maribo, Nysted og Guldborg.

Udskiftning af stråtag med fokus på at bibeholde udtrykket

I forbindelse med udskiftning af stråtag arbejder jeg med at kunne skabe et klassisk udtryk med moderne løsninger. Dit stråtag kan derfor blive skiftet ud med et nyt tag, der har samme traditionelle udtryk, men som lever op til de seneste standarder for byggeri, sikkerhed og holdbarhed. Dertil kan jeg også hjælpe med en mønning på stråtaget, så du får en komplet løsning.

Inden for tækning er kvalitet og omhyggelighed nøgleord. Jeg fokuserer på hver eneste detalje i udskiftningsprocessen og bruger kun de bedste materialer. Dette sikrer nemlig, at dit nye stråtag holder i mange år. Min service er tilpasset dine individuelle behov, så du får et stråtag, der både er funktionelt og visuelt tiltalende.

Kontakt mig og få vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for udskiftning af stråtag, eller om du kan nøjes med en reparation? Kontakt mig gerne, hvis jeg skal komme ud og kigge på dit tag, så jeg kan vejlede dig om, hvordan du bedst muligt kan passe på det og din bolig. Ønsker du at få foretaget en udskiftning af stråtaget, giver jeg dig gerne et tilbud på opgaven.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Tækkemand Benjamin Sell

CVR-nummer: 44201232

Læs cookiedeklaration her.

Frisegade 55

4800 Nykøbing Falster​

Klik her for rutevejledning