velkommen til Tækkemand Benjamin Sell

Nyt stråtag lægges med stor ekspertise

Forny dit hjem med et traditionelt tag

Drømmer du om at få lagt et smukt, nyt stråtag på din bygning? Med et nyt stråtag kan du få bragt noget traditionel, dansk stemning ind i dit byggeri, mens kvaliteten og holdbarheden af taget stadig er utroligt høj. Og netop dette kan jeg hjælpe dig med. Jeg driver nemlig tækkefirmaet, Tækkemand Benjamin Sell, hvor jeg tilbyder alle opgaver inden for tænkning, herunder helt nye stråtækte tage.

Vil du have lagt et nyt stråtag i Maribo, Guldborg, Nysted eller et andet sted i eller omkring Nykøbing F? Så er du kommet til den helt rette tækker! Jeg kører rundt overalt her i området og tager mig af opgaver med nye såvel som gamle stråtage med samme dedikation og ekspertise.

Jeg lægger nyt stråtag på forskellige bygninger

Et flot, nyt stråtag kan pryde mange forskellige bygninger. Det er naturligvis et klassisk udtryk, der passer utroligt godt på ældre boligtyper, herunder traditionelle bindingsværk. Ikke desto mindre bliver stråtage også mere og mere populære på nybyggerier i mere moderne udtryk. Uanset hvilken bygning, du vil have lagt et nyt stråtag på, så klarer jeg det for dig. Jeg kan desuden også lave en mønning på stråtaget, så du får et flot helhedsudtryk.

Jeg er en håndværker med en stor passion stråtækning. Jeg bruger kun de bedste materialer og sikrer, at hvert strå er lagt med præcision. Min tilgang kombinerer traditionelle metoder med nutidens innovationer. Det betyder, at dit nye stråtag ikke kun vil se fantastisk ud, men også opfylde de højeste standarder for holdbarhed og sikkerhed.

Kontakt mig hvis jeg skal lægge et nyt stråtækt tag for dig

Skal jeg hjælpe dig med at lægge nyt stråtag? Eller har du et gammelt stråtækt tag, som du gerne vil have udskiftet? Kontakt mig i dag og lad mig høre meget mere om det stråtag, du kunne tænke dig. Så giver jeg dig gerne et tilbud og en plan for, hvordan jeg vil klare opgaven for dig.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Tækkemand Benjamin Sell

CVR-nummer: 44201232

Læs cookiedeklaration her.

Frisegade 55

4800 Nykøbing Falster​

Klik her for rutevejledning