velkommen til Tækkemand Benjamin Sell

Reparation af stråtag ved kvalitetsbevidst tækker

Har du overvejet tilstanden af dit stråtag?

Hos Tækkemand Benjamin Sell kan jeg hjælpe dig med at reparere dit stråtag, hvis der er opstået en skade, eller hvis det blot trænger til at blive kigget på af en fagmand. Som ekspert i reparation af stråtage, er det min mission at sikre, at dit tag ikke bare ser godt ud, men også fungerer optimalt. Jeg tilbyder en bred vifte af services, lige fra små vedligeholdende opgaver til omfattende reparationer – alt sammen for at holde dit stråtag i den bedst mulige stand.

Jeg hjælper gerne med reparation af stråtag i hele mit lokalområde omkring Nykøbing F. Det betyder, at jeg gerne kører ud til opgaver i Maribo, Nysted, Guldborg og mange andre store og små byer her i området.

Forlæng levetiden med reparation af stråtag

I mit tækkefirma har jeg specialiseret mig i reparation og vedligeholdelse af stråtage. Uanset om dit tag kræver en lille reparation eller en større skadesudbedring, har jeg de nødvendige kompetencer til at sikre et holdbart og smukt resultat.

Med min hjælp til reparation af stråtag kan du få forlænget tagets levetid. Jeg sørger for, at taget er fuldt funktionelt, og du ikke oplever problemer med tydelige tegn på slid. Hvis skaden er tilpas stor, kan du overveje en udskiftning af stråtaget. Det kan være svært at afgøre, om det er mest gavnligt med udskiftning eller reparation af stråtag, og i den forbindelse rådgiver jeg dig derfor gerne.

Kontakt mig hvis jeg skal komme ud og reparere dit stråtag

Er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for tækning og reparation af stråtag? Eller vil du have mig ud for at reparere en skade på netop dit tag? Kontakt mig i dag, hvis du ønsker at høre mere eller vil have et tilbud på en opgave.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Tækkemand Benjamin Sell

CVR-nummer: 44201232

Læs cookiedeklaration her.

Frisegade 55

4800 Nykøbing Falster​

Klik her for rutevejledning