velkommen til Tækkemand Benjamin Sell

Jeg laver mønning på stråtag af høj kvalitet

Få lavet en ny mønning på taget

I mit tækkefirma, Tækkemand Benjamin Sell, klarer jeg alle opgaver på stråtækte tage, og jeg kan derfor også hjælpe dig, hvis du ønsker at få lavet en ny mønning på stråtaget. Mønningen fungerer som samling på tagets to sider, og den har derfor en stor indflydelse på tagets styrke og holdbarhed. Der er således god grund til at sætte en fagmand på opgaven – og her er du altså kommet til den helt rette.

Jeg kører gerne ud og laver mønning på stråtage i hele området omkring Nykøbing F. Har du brug for min hjælp i Nysted, Guldborg, Maribo eller en lignende by her i området, kører jeg også gerne ud til dig. Foruden mønninger hjælper jeg også, hvis du skal bruge en tækker til reparation eller vedligeholdelse af dit stråtag.

Mønning på stråtag i forskellige udtryk

Udover at udgøre en afgørende del for ethvert stråtags strukturelle styrke, kan mønningen også være med til at gøre taget smukt og personligt. Jeg kan eksempelvis tilbyde mønninger på stråtag i flere forskellige udtryk, så du får en løsning, der passer til dine personlige præferencer – og ikke mindst tagets udtryk.

Når du vælger mig til din opgave, investerer du i topkvalitet og ekspertise inden for stråtækte tage. Jeg tilbyder skræddersyede løsninger til hvert enkelt projekt, så du får et resultat, du bliver glad for. Jeg værdsætter en personlig tilgang og garanterer et resultat, der nøje afspejler dine ønsker.

Tag det næste skridt og kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Er du klar til at give dit hjem en ny og smuk mønning på stråtaget? Så kontakt mig gerne for at drøfte dine forskellige muligheder og få et uforpligtende tilbud. Jeg er her for at guide dig igennem hele processen og sikre, at din nye mønning bliver præcis, som du drømmer om.​

Kontakt os i dag

Udfyld formularen med en beskrivelse af dit projekt, sammen finder vi den bedste løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Firmainformation

Tækkemand Benjamin Sell

CVR-nummer: 44201232

Læs cookiedeklaration her.

Frisegade 55

4800 Nykøbing Falster​

Klik her for rutevejledning